Hotelli

Koirahotellimme sijaitsee metsäisellä alueella Etelä-Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen rajalla, noin kilometrin päässä lähimmältä päällystetyltä tieltä.
Omaa aidattua pihapiiriämme ympäröi kävelyetäisyydellä monipuoliset metsäpolut, rauhalliset metsäautotiet sekä isot ja pienet järvet.

Oma turvallinen pihapiiri ja lähiluontomme tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet moniin eri ulkoiluvaihtoehtoihin koirasi tarpeen ja mieltymysten mukaan: hepulijuoksuja ja hihnattomia leikkejä pihassa, lempeitä kävelylenkkejä tai patikointia metsämaastossa, rentoutumista nuotion ääressä, canicrossia, skeittausta, pyöräilyä, snowskeittausta, koirahiihtoa, melontaa ja uimista.

Yöt ja päivittäiset lepohetket koiravieraat saavat viettää sisällä 30 neliön lämpimässä ja ilmastoidussa Koiramökissä, joka on jaettu neljään ”makuuhuoneeseen”. Huoneiden välillä on mukautettavat väliseinät, jotka antavat mahdollisuuden muuttaa makuuhuoneiden kokoa koiravieraiden lukumäärän mukaan siten, että huoneiden koko vaihtelee vähintään 5 neliöstä maksimissaan 20 neliöön. Erikseen pyydettäessä kauttamme järjestyy myös tilava häkki (110x60x100cm), jos koirasi on tottunut rauhoittumaan ja nukkumaan kotona omassa häkissä. Koiramökki on varustettu reaaliaikaisella ääni- ja videovalvonnalla sekä lämpötilan seuranta- ja säätölaitteilla koirasi turvallisuuden varmistamiseksi.